REFERENSSIT

“Ihanaa, et just sä otit meistä kuvia! Sulla oli upeita ideoita ja oli helppo olla oma ittensä. Aivan vedet silmissä katseltiin kuinka meistä voi saada noin hyviä kuvia ja kun sai elää sitä päivää uudelleen❤️ Kiitos Hanna, nää onnistu täydellisesti! Oli kätevää saada myös samaan pakettiin valokuvat sekä cateringin.”

– Maija Wainio 2022

“Kuvauspäivä Hannan kanssa oli upea! Kaikki oli niin kohdillaan: tunnelma, energia ja valaistus. Tavallisesti koen kuvausten alussa pientä epävarmuutta ja jännitystä, mutta Hannan kanssa pystyin rentoutumaan välittömästi. Sain olla täysin oma itseni ja vain nauttia! Kiitos tuhannesti, Hanna<3”

– Nea Lundstöm 2022

Taitavan kuvaajan merkki ei ole vain teknisesti hyvät kuvat, vaan kuvaustilanteessa kuvattavan rentouttaminen ja tunteet taltioiminen kuviin. Oot ihan timanttia!”

– Sanna Valkeejärvi 2020

“Jos oot vailla voimaannuttavaa ja ihanaa kuvaushetkeä -Hanna on sun kuvaaja. Hanna kuvaa ammattitaitoisesti ja upealla energialla sun toiveita kunnioittaen!”

– Anna Rantala 2021


“Tänään kuvailtiin kirjaan kuvia. ✨ Oli kyllä niin super huippu kuvaaja että huhhuh!😍 Iso kiitos!”

-Sofia Keitaanranta 2021


“Hanna, @ainoamedia on niin taitava kuvaaja, luoden rennon fiiliksen ja tilan olla juuri se kuka olet🧡”

– Ida Sinisalo 2021

Kiitos @ainoamedia näistä upeista kuvista, tunnen olevani näissä kuvissa aito oma itseni, se vahva nainen, joka minusta on tullut, eikä vähiten viimeisen 6kk aikana. 💃🏻 Eniten kaikkeen vaikuttaa se, että olen tutustunut itseeni paremmin, olen hyväksynyt itseni vahvemmin ja olen antanut itseni olla juuri se, kuka olen!”

– Nora Isomäki 2021


“Hannan kuvattavana oli luontevaa olla. Hän huomioi hyvin kuvattavan omat toiveet ja toi oman ammattitaitoisen toteutuksensa osaksi niitä. Hänellä on hyvä silmä ja tyyli tuoda asiakkaasta se rento puoli esille, sinänsä usein hieman erilaisesta tilanteesta, mitä kuvaustilanne monesti on.

Hannan kanssa työskentely oli tehokasta ja aikaansaavaa, lyhyessäkin ajassa hyvin tuottoisaa. Käteen jäi mukavia, nauru täyteisiä muistoja sekä kauniita kuvia katseltavaksi. 🌸”

– Heini Salmi 2020

“Hanna has good eye for a great picture. What I really appreciate is her enthusiasm about getting a right photo and the fact that she is always smiling and so joyful that having her as a photographer actually adds to your day or event. Recommend her truly.”

– Mart Tiisaar 2020

“Kävin muutama viikko sitten ottamassa kuvia Hanna Molarin kanssa Kaivarissa. Idea tähän lähti aiemmin kesällä käydyssä mentorointikeskustelussa Jaana Laurilan kanssa. Kiitos Jaana yllytyksestä!

Voin todella lämpimästä suositella Hannaa, mikäli on tarvetta päivittää profiilikuvaa cv:hen, ottaa kaverin tai läheisten kanssa kuvia tai saada somekanaviin muutakin sisältöä kuin selfieitä. Ja ikinä kun ei tiedä mihin jotain parempaa kuvaa tarvitsee, niin hyvä olla olemassa. Näin ainakin itse koen. En ole kovin tottunut poseeraamaan kameran edessä, mutta jo kuvaussession aikana Hanna sai tuntemaan jopa kotoisaksi kameran edessä.”

– Sini Rönnqvist 2020

“Kuvattavana oleminen ei ole aina helppoa ja luontevaa, mutta taitavat ja rennot kuvaajat saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Kiitos Hanna yhteisestä kuvaushetkestä Tervasaaressa! Lämmin suositus teille kaikille, joilla on kuvatarpeita esim. työhön, vapaa-aikaan tai vaikka perhealbumiin 👍 “

– Jaana Laurila 2020

“Wow what an afternoon with @AinoaMedia! Hanna made me feel so comfortable outside my comfort zone with her gentle yet clear guidance. “


– Kaisa Siipilehto 2020

Jätä tästä yhteydenottopyyntö. Kerro kuvaustoiveesi sekä haluttu ajankohta.

Olet AINOA maailmassa.

Rakastu itseesi.