Kameran takana & yhteystiedot

Tervehdys! Olen Hanna, Ainoa Median perustaja. Ainoa Media Oy sai alkunsa siitä tosiasiasta inspiroituneena, että aivan jokainen ihminen on ulkomuodoltaan täysin uniikki ja niin ollen täydellinen juuri niin kuin on!

Olen henkilökohtainen luottokuvaajasi, joka kulkee rinnallasi elämän pyörteissä mukana. Kuvaustilanteessa autenttiset tunteet ja luonnollisuus ovat prioriteetteinä. Luon tilan, jossa voit unohtaa kaiken yrittämisen ja vain olla oma itsesi. Kamerakammoisuus ja epämukavuus kameran edessä ovat vahvuusalaani, joten olet hyvissä käsissä. Kuvaukset ovat oikeasti mielekäs ja hauska kokemus!

Intentioni on kuvien avulla todistaa valovoimaisuutesi ja edesauttaa sinua rakastamaan ainutlaatuisuuttasi.

Aloitin kuvaamisen lapsena heti ensimmäisen pokkarikameran saadessani. 15 vuotiaana siirryin järjestelmäkameraan ja intohimonani oli ratsastuksen sekä kaverien kuvaaminen eri ympäristöissä. Olen fokusoinut & räpsinyt intohimoisesti myös maailmalla esim. opiskellessani Yhdysvalloissa, Alankomaissa työharjoittelussa ja Kaakkois-Aasian reissussa. Minuun on voinut törmätä usein erinäisissä tapahtumissa; juhlissa, tapahtumissa ja beach volley kilpailuissa – kamera kädessä.

Nykypäivänä keskityn voimauttavaan yksilökuvaukseen, yrityksen kuvapankin luontiin & hääkuvauksiin. Olipa kuvatarpeesi mikä vain – toteutan toiveesi!

“Takaan, että tulet näkemään sen kauneuden ja valon, jonka minä näen sinussa. Olethan AINOA kaltaisesi koko maailmassa! “

Are you ready to shine?

hanna@ainoamedia.fi


Facebook AINOA & Hanna
Instagram AINOA & Hanna
LinkedIn

Aloita matka itseesi AINOA -Voimaannu! soittolistan avulla! 🔥

Olet AINOA maailmassa.